ARAG

ARAG Verzekeringen levert juridische hulp en rechtsbijstandsverzekeringen aan particulieren en bedrijven. Ze geloven niet in het recht van de sterkste, maar in het recht van gelijkheid. ARAG is opgericht in 1935 door Heinrich Faßbender. Dit van origine Duits bedrijf is inmiddels gevestigd in 17 landen.

ARAG  Verzekeringen

Bij verzekering direkt kan je eenvoudig de volgend ARAG Verzekeringen vergelijken:

Particulier

  • Rechtsbijstandverzekering

Zakelijk

  • Rechtsbijstandverzekering

Verzekering Direkt

Het vergelijken van verzekeringen via verzekering direkt kan eenvoudig via de website. Kies de verzekering waar u naar op zoek bent en vergelijk deze eenvoudig online in onze module. Automatisch vergelijkt deze de verzekeringen van diverse maatschappijen waaronder ook die van ARAG.

Waarom verzekeren via Verzekering Direkt

Via verzekering direkt kunt u eenvoudig in de online module de verzekering die u zoekt vergelijken. In onze module kunt u eenvoudig meerdere maatschappijen vergelijken om zo zeker te zijn van een goede prijs voor uw verzekering.

Komt u er niet helemaal uit dan kunt u ervan uit gaan dat het advies dat u van ons krijgt alleen door erkende medewerkers wordt gegeven. Daardoor bent u zeker van correct advies en kunt u uw keuze met zekerheid maken.