Jouw privacy staat voorop!

Jij maakt graag je eigen keuzes. Je hebt wensen en idealen. Die wil je zo goed mogelijk uitvoeren. Wij helpen je daarbij. Daarbij kun je ons vertrouwen. Dat betekent onder andere dat we met zorg omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Wij zijn onderdeel van De Jong Financiële Diensten, een betrouwbare financiële dienstverlener in Nederland. Omdat u via internet op basis van zelfwerkzaamheid (execution only) korting krijgt, kunt u eenvoudig uw schadeverzekeringen zelf regelen en krijgt u korting op uw premie. Uiteraard met de service van een persoonlijke helpdesk.

De Jong Financiële Diensten en Verzekering Direkt zijn er verantwoordelijk voor dat wij voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Natuurlijk werken wij volgens de eisen van de Wbp. Wij volgen de de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In de Gedragscode zijn de regels van de Wbp specifiek uitgewerkt voor banken en verzekeraars.

Het gebruik van jouw persoonsgegevens

Vraag je een verzekering of financiële dienst aan? Dan vragen wij om jouw gegevens. Deze gegevens gebruiken wij:

  • om jouw verzekeringsovereenkomst of financiële dienst aan te   gaan en uit te voeren;
  • om fraude te voorkomen en bestrijden;
  • om statistisch onderzoek te doen;
  • om te kunnen voldoen aan de wet.


Bij de Stichting CIS

Wij voeren een verantwoord acceptatiebeleid. Daarom kunnen wij jouw gegevens opvragen bij de Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS) in Den Haag. Wij kunnen jouw gegevens ook laten opnemen in dit systeem. Doel hiervan is risico\\\'s te beheersen en fraude tegen te gaan. Kijk voor meer informatie op stichtingcis.nl. Hier lees je ook hoe de Stichting met persoonsgegevens omgaat. 

Om je te informeren
Wij kunnen jouw persoonsgegevens ook gebruiken om je te informeren over producten en diensten die voor jou relevant zijn. Wil je dat niet? Stuur dan een e-mail naar  \n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. \\"\"> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Inzage en verbetering
We houden graag je gegevens actueel. Wil je weten of alle gegevens die wij van je hebben juist zijn? Stuur dan een schriftelijk verzoek naar onderstaand adres. Voor een snelle verwerking van je verzoek hebben we een kopie van je identiteitsbewijs nodig.
Wij sturen je dan binnen 4 weken een overzicht van jouw gegevens. Zijn de gegevens fout, dan zullen wij deze verbeteren. 

Postadres:
Dirk de Ruiterstraat 5
9581 DA  Musselkanaal

E-mail:  \n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. \\"\"> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Jouw persoonsgegevens zijn goed beveiligd

Bescherming van privacy is belangrijk. Voor jou én voor ons. Wij gaan dan ook altijd zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Daarom zijn onze systemen en programma\\\'s goed beveiligd. Zo voorkomen we dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot jouw persoonsgegevens.

Bijzondere persoonsgegevens behandelen wij extra zorgvuldig

Sommige persoonsgegevens verwerken wij extra nauwkeurig, zoals b.v. strafrechtelijke informatie.

Heb je een strafblad?

Moeten wij jouw risico beoordelen? Dan kunnen wij vragen of je een strafblad hebt. Als dit langer dan 8 jaar geleden was, hoef je het niet te melden.

Wij kunnen het privacystatement aanpassen

Wij kunnen het privacystatement altijd aanpassen. Dat doen we in ieder geval als er iets verandert in de wet of rechtspraak. Kijk daarom af en toe eens of er iets veranderd is. Zo blijf je goed op de hoogte.

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken op onze website \\\'cookies\\\'. Een cookie is een klein stukje informatie dat als een bestandje op jouw computer wordt opgeslagen. Hierdoor herkennen wij jou (je computer) bij een volgend bezoek. Wil je weten hoe wij cookies gebruiken? Lees dan ons cookiebeleid.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens? Neem dan gerust contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Stuur een brief
Verzekering Direkt
T.a.v. privacymanager
Dirk de Ruiterstraat 5, 9581 DA  Musselkanaal

Of stuur een e-mail:
\n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. \\"\"> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

t.a.v. privacymanager

 

Wij bieden u een totaaloplossing
voor een lage premie

 

Vergelijken

 

Wij bieden u een totaaloplossing
voor een lage premie

 

Vergelijken

 

Wij bieden u een totaaloplossing
voor een lage premie

 

Vergelijken