Deze verzekering regelt direct binnen enkele minuten de belangrijkste zaken voor u en uw huis zoals:

- Woonhuisverzekering;
- Inboedelverzekering;
- Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (AVP)
- Rechtsbijstandsverzekering;
- Ongevallenverzekering;
Doorlopende Reisverzekering


U kunt zelf kiezen welke verzekeringen voor u belangrijk zijn!

De voordelen van deze woonpakketverzekering op een rij:

- Standaard 15% internetkorting via Verzekering Direkt
- Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting
- U vergelijkt direct de goedkoopste aanbieder 
- Binnen 5 minuten zijn al uw verzekeringen geregeld
- U maakt gebruik van onze full-service dienstverlening.
- Schade wordt persoonlijk door ons begeleid.


Verder heeft u direct toegang tot uw digitale polismap online. 

 

Welke zaken zijn verzekerd?

Informatie over onze goedkope woonpakketverzekeringen.

Onze vergelijkingstool berekent direct de premies voor deze woonhuisverzekering bij vele maatschappijen. Daarom is onze woonhuisverzekering veelal de goedkoopste van Nederland!

U krijgt een overzicht van de voordeligste premies voor een totaalpakket, zodat u de verzekeringen direct kunt vergelijken, een offerte kunt opvragen of direct kunt afsluiten. Vervolgens kun je ook de polisvoorwaarden van de gekozen Woonpakketverzekeringen vergelijken. Indien er een groot premieverschil is, dan is het raadzaam de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeringen na te kijken. U kunt de polisvoorwaarden van maximaal drie woonpakketverzekeringen) tegelijk vergelijken.

Wij adviseren u de offerte te laten berekenen op basis van alle aanwezige dekkingen. Zodra de premies berekend zijn, kunt u de voordeligste maatschappijen eenvoudig vergelijken door een vinkje te plaatsen en te kiezen voor “polisvoorwaarden”. De gekozen dekkingen worden zo keurig uiteengezet.


Waar moet ik opletten als ik mijn premie opnieuw wil berekenen voor mijn woonpakketverzekering?

Hoewel er altijd een kans bestaat dat uw verzekering met een soortgelijke dekking elders voordeliger ondergebracht kan worden, dient  u bij grote premieverschillen wel goed de voorwaarden te vergelijken.
Zo kunt u natuurlijk ook verschillende dekkingen van één maatschappij vergelijken. Voor vragen kunt u terecht bij onze helpdesk.


Welke gebeurtenissen zijn gedekt?


Voor alle dekkingen per verzekeringsproduct verwijzen wij u naar de algemene verzekeringsdekkingen in de berekeningstool. Verder kunt u per verzekeringsproduct deze terugvinden in de aparte productomschrijvingen op deze site. In de offerte staan exact de verzekeringsdekkingen van het product. Mocht u aanvullende vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

.